ONZE DIENSTEN

Mulder Hallenbouw Logo 3D

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bouwaanvraag

Voordat het bouwproces begint, beginnen we meestal met een bouwaanvraag die wordt ingediend bij de gemeente. Dit omvat het verzamelen en indienen van alle vereiste documentatie en plannen voor goedkeuring.

Fundering

Voor de fundering maken we voornamelijk gebruik van palen of prefabbetonpoeren, afhankelijk van de omgeving van het project. Deze dienen als stevige ondersteuning voor de structuur.

Borstwering

Borstweringen worden voornamelijk gemaakt van prefabbeton met de keuze uit geïsoleerd of ongeïsoleerd en met verschillende afwerkingen zoals glad, grindgewassen of met een steenmotief, afhankelijk van de functionele en esthethische eisen.

Staalconstructie

De staalconstructie vormt de ruggengraat van het gebouw en wordt zorgvuldig ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd. Dit omvat stalen kolommen en liggers die de basis vormen van de constructie.

Gordingen

Gordingen worden gebruikt voor zowel de wanden als het dak. Hierbij bieden we de keuze tussen stalen of houten gordingen, afhankelijk van de voorkeuren en specificaties van het project.

Wandbeplating

Voor de wandbeplating gebruiken we o.a. HPS200 Ultra profielplaten, die beschikbaar zijn in geïsoleerde of ongeïsoleerde varianten afhankelijk van de isolatiebehoeften. Deze platen bieden duurzaamheid en een uitstekende weerstand tegen weersinvloeden.

Dakbeplating

Voor de dakbeplating gebruiken we o.a. HPS200 Ultra profielplaten, beschikbaar in geïsoleerde of ongeïsoleerde varianten, wederom afhankelijk van de isolatiebehoeften van het gebouw. Voor platte daken gebruiken we dakleer voor een waterdichte afwerking.

Zetwerk:

Zetwerk omvat het fabriceren en installeren van metalen randen, hoeken en afwerkingen om een functionele en aantrekkelijke afwerking van het gebouw te garanderen.

Naast de kernonderdelen van onze werkwijze bieden wij ook een scala aanvullende opties om aan al uw bouwbehoeften te voldoen:

  • Betonvloeren
  • Prefabbetonnen- of houten verdiepingsvloeren
  • Kunststof of aluminium loopdeuren en kozijnen
  • Overheaddeuren
  • Lichtstraten
  • Dakgoten

Deze aanvullende opties kunnen worden toegevoegd aan onze werkwijze om een volledig op maat gemaakt bouwproject te realiseren.