Over Mulder Hallenbouw

Vanaf 2001 produceert en plaatst Mulder Hallenbouw staalconstructies voor de hallenbouw.

We zijn begonnen met het demonteren en verkopen van gebruikte hallen, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat een compleet pakket kan aanbieden waaronder het tekenen, produceren en monteren van complete hallen en andere staalconstructies, levering en montage van fundering, dak- en wandbeplating, deuren, trappen en bordessen.

Na diverse uitbreidingen op het oude adres aan de Munnekemoer West te Ter Apel zijn we sinds 2 jaar gevestigd aan de Industrieweg in Ter Apel. Hier beschikken we over voldoende werkruimte met groeimoglijkheden en de meest moderne apparatuur.

De kracht van Mulder Hallenbouw ligt in de flexibiliteit en de korte lijnen, wij houden het graag persoonlijk. Hierdoor kan er snel ingesprongen worden op de vraag van onze klanten. We doen al het werk in eigen beheer en beschikken daarvoor de benodigde kennis, vakmensen, materialen, machines en transportmiddelen.

Inmiddels hebben we een vast team van tien medewerkers en hebben we er voor gezorgd dat het een florerend bedrijf is met een duidelijke visie op de toekomst.