ZETWERK

Een verfijnde afwerking van uw projecten

Wat is Zetwerk?

Zetwerk verwijst naar het proces waarbij plaatmetaal wordt geknipt en gevormd om specifieke profielen te creëren, die vervolgens worden gebruikt voor verschillende doeleinden binnen de bouw. Deze profielen kunnen variëren van eenvoudige hoeken tot complexe geometrische vormen, afhankelijk van de behoeften van het project.

Zetwerk Roldeur Mulder Hallenbouw

Toepassingen van Zetwerk

Zetwerk wordt gebruikt om strakke en naadloze afwerkingen te creëren voor gevels van gebouwen, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bescherming bieden tegen weersinvloeden.

Voor daken is zetwerk essentieel om waterdichte aansluitingen te creëren tussen verschillende dak onderdelen, zoals dakranden, nokken en dakgoten.

Zetwerk wordt ook gebruikt voor interieurtoepassingen, zoals het afwerken van wanden, plafonds en trappen, waarbij het een strakke en moderne uitstraling biedt.

Zetwerk voor schuur Mulder Hallenbouw
Zetwerk Medewerker Mulder Hallenbouw Vacature

Waarom Zetwerk bij ons?

Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop. Wij beschikken over geavanceerde machines en ervaren vakmensen die zorgen voor nauwkeurig zetwerk dat voldoet aan uw specifieke eisen en verwachtingen. Of het nu gaat om standaard profielen of maatwerkoplossingen, wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan het succes van uw projecten.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze zetwerkoplossingen of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij al uw zetwerkbehoeften. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw project tot een succes te maken!

T: +31 6 57441959

info@plaatzetterijmulder.nl

Stuur ons een bericht! Wij nemen na ontvangst z.s.m. contact met u op.

Mulder Hallenbouw BV:

Industrieweg 13
9561 MB TER APEL